Sjukhuset
Det blev en halvdag på sjukhuset för oss idag.
Mille har varit med i en studie som heter Alfons där dom kollar vad som är skillnad på barn som äter bröstmjölk och barn som äter ersättning. 
Då vi har gett ersättning från start har de här varit toppen för oss då vi får all mat i 6 månader. De vi då behlver göra är att föra matdagbok 3 dagar varje månad. Fylla i om han är sjuk och sånt.

Så idag var de 18 månaders kollen för de. Där vägde vi och mätte, så 12kg och 81 cm. Sen blev de bajsprov som vi tagit hemma, kissprov och blodprov.
På 30 min var vi klarar. 

Då skulle vi bara fördriva tiden till 10.40 då benne hade tid hos tandläkaren.. Så med andra ord hade vi 1,5 timme på oss vad kan man då hitta på på sjukhuset.. Vi började med att äta frukt i centralhallen. Sen gick vi upp till tandläkaren där sprang dom runt som galningar. 

Vi fick komma in lite innan tiden och han var så duktig där han satt i stolen och gapade själv. Benne har slagit i en tand och skadat nerverna i den så den har varit lite grå. Men nu har den blivit mindre grå så de är bra! 
Vi skulle komma tillbaka efter sommaren och sen hålla koll på tanden. 

Vi käkade lunch sen tog vi bussen hem igen för att mille skulle få sova. (mamman sov också en stund medans benne såg film.)